Брауни С Шоколад No Longer a Mystery 24-04-03
본문
Кексчето, в което има нещо брауни с овесени ядкитаромодно, нещо първородно и нещо пинк. Голямата изненада тук е сладкото покритие. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на киселото мляко и специалния розов шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа обвивка.
Вариант 2:
Любимото ти кексче с ванилов вкус от нежно, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо първородно – сърце от плодова конфитюр. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия кекс. Финишът е няколко щриха Руби шоколад.
Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо привично, брауни с какао нещо първородно и нещо розово. Голямата изненада тук е покритието. Тя е с вкус на кисело мляко, брауни мъфини благодарение на заквасената сметана и специалния розов шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и брауни с течен шоколадвежа покритие.
Вариант 2:
Любимото ти кексче с ванилов вкус от нежно, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо първородно – сърце от плодова конфитюр. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия кекс. Финишът е няколко щриха Руби шоколад.
Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо привично, брауни с какао нещо първородно и нещо розово. Голямата изненада тук е покритието. Тя е с вкус на кисело мляко, брауни мъфини благодарение на заквасената сметана и специалния розов шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и брауни с течен шоколадвежа покритие.
- 이전글격투게임에 신규 유입이 없는 이유 24.04.03
- 다음글betaxolol bestellen in Rotterdam betaxolol snel verzonden 24.04.03